La FE-CCOO exigeix una reunió amb la Conselleria per tractar el lliurament de les targetes menjador

   

   

  23/03/2020.

  La setmana passada el Conseller d’Educació Martí March es va reunir de forma telemàtica amb tots els sindicats presents a la MSE per explicar les noves instruccions que havien de regir als centres educatius. Des de la FE-CCOO vam valorar de positiva aquesta reunió ja que tota coordinació és imprescindible per anar prenent decisions en aquesta època de crisi.

  Pero en aquesta reunió no se’ns va explicar el procediment per donar el servei de beques menjador als alumnes. Tot i que aquest servei és completament imprescindible ja que suposa l’aliment de 6152 alumnes repartits per totes les illes, la Conselleria hauria d’haver tractat aquest tema amb els representants legals dels treballadors.

  Segons les instruccions que s’han enviat als centres, els equips directius seran els encarregats d’entregar unes targetes moneder amb les quals es podrà comprar els aliments. Per això creiem que és indispensable que la Conselleria es reuneixi amb els sindicats abans de posar en marxa aquest servei amb la finalitat de poder valorar totes les alternatives i explicar perquè no s’ha decidit fer-ho de forma telemàtica, transferència bancària... Així mateix, la FE-CCOO està preocupada perquè els equips directius treballin en les condicions de seguretat per la seva salut i el protocol que s’establirà per donar aquestes targetes. Per això exigim que s’implantin els protocols de seguretat, salut I neteja i es proporcionin els equipaments de protecció individual als treballadors i treballadores que, en cas de necessitat hagin de dur a terme aquesta activitat.

  Sabem que només si tots i totes hi posem de la nostra part podrem sortir d’aquesta crisi de la millor manera possible.

  Finalment, demanem a la Conselleria que estableixi un canal de comunicació fluid amb els sindicats, per tal de poder anar tractant les incidències que puguin sorgir, abans de posar en marxa protocols o serveis que s’hagin de dur a terme per part del col·lectiu docent.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.