Ara l'objectiu és protegir la salut dels treballadors i treballadores

  Davant el cessament del confinament de sectors no essencials -els quals s'incorporaran a Balears, de manera majoritària, dimarts que ve, després d'haver consumit un permís retribuït- CCOO de les Illes Balears exigeix que tots els treballadors i treballadores comptin amb les mesures de protecció adequades per a que la seva seguretat i salut estiguin garantides.

  10/04/2020.
  Sanitat

  Sanitat

  Per a CCOO de les Illes Balears, ara preval l'objectiu de protegir la salut del conjunt de la classe treballadora de les illes.

  Referent a això, CCOO recorda que els serveis de prevenció de les empreses, els empresaris i l'administració són els que estan obligats a proporcionar a la població treballadora tota la informació i l'assessorament sobre les mesures de seguretat, així com facilitar la protecció i els protocols necessaris per a garantir la salut en els llocs de treball.

  Igualment, Comissions Obreres de les Illes Balears insisteix en el paper fonamental de l'administració i, especialment, tant de l'Institut Balear de Seguretat i Salut en el Treball (IBASSAL) com la Inspecció de Treball, en l'estricte compliment i desenvolupament de totes les actuacions que per llei tenen encomanades, amb l'objectiu d'evitar els contagis per COVID-19 i, en conseqüència, detenir la seva expansió. Per això, CCOO instarà a aturar qualsevol activitat que posi en risc de contagi als treballadors i treballadores.

  Des de CCOO es valora que la majoria de les institucions de les Illes Balears s'hagin optat pel diàleg i la concertació amb sindicats i patronals més representatius per a donar una resposta a la crisi sanitària que patim, ara es tracta de perseverar en les mesures consensuades per sortir el millor possible tant de la crisi sanitària com de l'econòmica.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.