Comissions Obreres de les Illes Balears | 3 de març 2024.

Vota

La Presidenta Armengol rep en audiència a la Comissió Executiva de CCOO de les Illes Balears

  En el dia d’avui, la Presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha rebut en audiència a la Comissió Executiva de Comissions Obreres de les Illes Balears, encapçalada per José Luis García, el seu Secretari General, a la seu del Consolat de Mar.

  22/09/2021.
  Imagte de l'encontre.

  Imagte de l'encontre.

  A l’encontre, José Luis Garcia ha deixat palesa de la urgència d’establir els fonaments d’un nou model sostenible tant ambientalment com socialment.

   Pel cap de CCOO de les Illes Balears, la sostenibilitat social passa inexorablement per la millora de les condicions laborals i econòmiques dels treballadors i de les treballadores de les Illes. 

  “De la crisi de la COVID19 no podem sortir amb un increment de la precarietat i la desigualtat; la tasca del Diàleg Social a les Illes ha estat un instrument cabdal per la lluita contra les situacions difícils ocasionades als treballadors per la pèrdua d’activitat, però la recuperació necessitat d’altres mesures. En aquest sentit, per José Luis García, cal posar molt esment en els temes de l’habitatge i la carestia dels preus que podem llastrar els augments salarials”. Ha manifestat García.

  A la negociació col·lectiva, l’habitatge, l’augment dels preus dels productes de primera necessitat i la lluita contra la desigualtat i la precarietat es sumen dues qüestions de primer ordre a l’hora de fer front a la nova etapa postcovid: els fons europeus i la formació professional.

  Sobre al fons europeus, CCOO demana que siguin veritablement un instrument de millora del model productiu i de generació d’ocupació de qualitat.

  En quan a la Formació Professional, José Luis Garcia ha deixat palesa que és una de les apostes estratègies que millor ajudaran a la millora de les condicions tant laborals com empresarials.

  Per la seva part, la Presidenta Armengol ha valorat la tasca dels sindicats en general i de CCOO en particular en el decurs del mandat i, en especial, la tasca feta durant la pandèmia a la Mesa de Diàleg Social.